Om os

Hos SkySkin tror vi på, at vi har forandret fremtiden inden for hudpleje. Da vi grundlagde SkySkin, var der tusindvis af hudplejeprodukter på markedet. Kun få, hvis overhovedet nogen, gav mulighed for at vælge 100 % ærlige, effektive og enkle produkter. Det har vi forsøgt at ændre.

Hvem er SkySkin?

SkySkin er en familieejet virksomhed bestående af kæresteparret Nina og Martin. Vi tilbyder unikke skønheds- og hudplejeprodukter, der giver dig mulighed for at opnå permanent hårfjerning og samtidig slippe for røde knopper, fine linjer, akne samt hudirritationer ved hjælp af den nyeste teknologi inden for rejuvenation og lysimpulsbehandling (IPL).

 


Det var frustrationen over ikke at kunne få ordentlig permanent hårfjerning derhjemme, der blev grundlaget for SkySkin. Det blev vores mission at udvikle en IPL-hårfjerner, som ikke alene skulle have et lækkert design, men også være det bedste IPL-hjemmekit på det danske marked.

Vi designede derfor SkySkins IPL Hårfjerner, som i dag kommer med nogle helt unikke resultater. Test viser, at hårvæksten er reduceret med op til 80 % efter bare fire behandlinger. Det gør, at du kan være hårfri i op til seks måneder ad gangen.

I vores sortiment finder du i dag den nyeste teknologi inden for skønhedsbranchen samt forbedrede udgaver af nuværende produkter, vi kender på markedet. Du finder altså ikke kun hårfjernere, men også andre effektive og gennemtestede hudplejeprodukter.

Effektiv og revolutionerende hudpleje og hårfjerning

Vores unikke IPL hårfjerner kan mere end andre hårfjernere på markedet. Den fungerer både som hårfjerner, men hjælper også med at mindske akne og med at fremme kollagen-stimulering for at glatte og forfine huden for en mere jævn hudtone og tekstur. Med evner til at opstramme porer og gøre huden lysere reduceres mørke pletter og rødme, og du opretholder din unge glød. Med dens 2-i-1-funktion kan du nemt skifte mellem hårfjerning og foryngelse.

Vores IPL-hårfjerner har både en autofunktion, som gør det nemt at behandle større områder, som eksempelvis benene, men også en manuel funktion, som kan bruges til små, kringlede steder. Det betyder, at den både kan bruges nemt og automatisk med blink over større områder, men også manuelt, hvor du selv trykker på knappen for at aktivere hvert blink. Det giver dig styring og sikkerhed, når du bruger lysimpulsbehandlingen.

Vi ønsker kun det bedste for dig og din krop

Vi kan stå 100 % inde for vores produkter. Vi går op i kvalitet, topservice og hurtig levering. Vi brænder for, at vores kunder får den bedste oplevelse – både når det gælder service og køb. Derfor besvarer vi alle henvendelser inden for 12 timer, alle ugens dage. Hos os er du altid garanteret sikkerhedsgodkendte produkter, to års reklamationsret samt 30-90 dages tilfredshedsgaranti. Du får også altid en tilhørende dansk brugsanvisning, så du ved, hvordan du skal bruge vores produkter korrekt.

Vi tror så meget på vores produkter, at vi har 100 % tilfredshedsgaranti. Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med dit produkt, får du derfor alle pengene retur.

God fornøjelse!