FAQ

Hvad er fordelene ved IPL?

IPL står for Intense Pulsating Laser og anvender lydimpulser til at ødelægge hårsækkene for på den måde effektivt at fjerne hårene. Du vil derfor hurtigt kunne se resultater, og anvender du behandlingen 2 gange om ugen i 12 uger, vil du opnå en permanent effekt i op til seks måneder. Vores nyeste IPL model er både hurtigere, mere effektiv og kan benyttes overalt på kroppen

Du slipper derfor for andre barberingsmetoder, der tager meget af din tid, irriterer huden, giver røde knopper og er smertefulde og dyre.

Kort sagt er der mange fordel ved at vælge den permanente hårfjerning, og ved at vælge vores IPL Hårfjerner kan du tage skønhedsbehandlingerne med dig hjem.

Hvad er fordelene ved vores Ultrasonic Scrubber?

Du får tre behandlinger i én, når du køber vores Scrubber. Den har nemlig tre funktioner:

  • Cleansing
  • Moisturizing
  • Lifting

… som hver især udgør en vigtig del af din hudplejerutine.

Ultrasonic Scrubberens spartel udsender intense lydbølgevibrationer, som giver en uddybende eksfoliering af huden. Den masserer produktet ind i inderste hudlag og er med til at løfte og udglatte linjer.

Du får derfor et alsidigt hudplejeprodukt samlet i én enhed.

Hvad er fordelene ved den Elektroniske Hudormefjerner?

Mange kender til at forsøge at fjerne hudorme med fingrene og ved også, at man ikke bare risikerer at ødelægge huden, men også at man ofte oplever, at huden faktisk bliver mere uren.

Med SkySkins Elektroniske Hudormefjerner er det muligt at komme dit problem med hudorme til livs på en hygiejnisk og skånsom måde. Sugehovederne er lavet i silikone og kan derfor kogevaskes, så du undgår at få betændelse i talgkirtlerne.

Du får valget mellem fem forskellige hoveder, som du kan udskifte alt efter størrelsen på de hudorme, du vil fjerne, og hvor de skal fjernes. På den måde skader du ikke din hud, og du vil dermed opnå en sundere hud, der samtidig vil få mere glød på grund af sugekop-effektens øgning af blodcirkulationen.

Er det sikkert at bruge teknologisk hudpleje?

Vores produkter er alle grundigt testet og har desuden alle nødvendige certifikater, hvilket indebærer både CE, FDA, RoHs og BSCI.

Skal du fjerne hår permanent med vores IPL Hårfjerner, er det desuden vigtigt altid at bruge beskyttelsesbrillerne, der følger med, når du køber produktet.

Hvordan virker produkterne?

For at sikre at du er tryg og opnår de bedste resultater, har vi lavet en guide, der forklarer, hvordan du anvender alle vores produkter samt forbereder din hud inden behandlingen.

Du finder alle tre guides på siden her.

Hvornår kan jeg se resultater af behandlingerne?

Du vil allerede efter få behandlinger kunne se resultater af alle vores hudplejeprodukter.

Efter kun fire behandlinger med IPL Hårfjerneren viser tests, at din hårvækst vil være reduceret med hele 80 % procent, og efter 12 uger vil de fleste opleve en reduktion på 90-100 %.

Du vil kunne se resultater allerede efter én behandling med vores andre hudplejeprodukter.

Kan jeg bruge IPL Hårfjerneren, hvis jeg er gravid eller ammer?

Der er ingen kliniske beviser for, at du vil opleve gener, eller at det er særligt skadeligt at bruge din IPL Hårfjerner under graviditet, eller hvis du ammer.

For en sikkerheds skyld anbefaler vi dog ikke, at du udfører din behandling før efter endt amning og graviditet – på den måde er du på den sikre side.

Vi har desuden alle nødvendige certifikater, som indebærer både CE, FDA, RoHs og BSCI.

Gør det ondt at bruge IPL-behandling?

En af de største fordele ved permanent hårfjerning derhjemme med vores IPL Hårfjerner er, at det er langt mindre smertefuldt end andre hårfjerningsmetoder. Følelsen af IPL-impulserne kan beskrives som en varm fornemmelse på din hud.

Hvilke garantier benytter SkySkin?

Når du køber et af SkySkins produkter, tilbyder vi 90 dages tilfredshedsgaranti. Vi er stolte af alle vores produkter – men oplever du ikke de ønskede resultater, får du alle pengene igen!

Produktet er desuden dækket af en 2-årig kvalitetsgaranti. Har din maskine derfor nogen mangler inden for to år, erstatter vi den helt gratis.

Hvilke hårfarver virker IPL Hårfjerneren på?

Fordi IPL-behandlingen fjerner hår ved at afbrænde det mørke pigment i hårsækkene, vil IPL Hårfjerneren ikke være optimal til brug på meget lyst, rødt eller gråt hår.

Har du dog et strejf af mørkt pigment i håret, vil IPL godt kunne anvendes.

Hvilke hudtoner virker IPL Hårfjerneren på?

SkySkin er velegnet til de fleste hudtyper og -farver, dog ikke hvis man har en meget mørk hudfarve. Hudtonerne, som behandlingen virker på, er som følger:

Det skyldes, at lysimpulsen fra IPL Hårfjerneren er målrettet melanin i håret, som er den mørke pigment.  

Har du derfor en meget mørk hudfarve, vil lysstrålerne også brænde farven i huden, så derfor er det vigtigt, at du altid laver en test, før du påbegynder behandlingen.

Hvordan rengøres SkySkins produkter?

For at opnå det bedste resultat er det vigtigt at rengøre din krystal hårfjerner og din ørerenser efter hver behandling. Særligt de dele, der er i kontakt med huden, skal være rene, inden du anvender dem.

Vores krystal hårfjerner kan vaskes under vandhanen.

Vores ørerenser kan toppen (den som er i kontakt med øregangen) vaskes under vanehanen. 

Brug varmt vand, så du er sikker på, at der ingen bakterier er tilbage.

Hvor ofte skal jeg bruge Skyskins produkter?

Du behøver kun at bruge din IPL Hårfjerner 1- 2 gange om ugen for at opnå et resultat. Vi anbefaler dog, at du vedligeholder din IPL-hårfjerning med en enkelt behandling hver anden måned - på den måde vil du opleve permanente resultater i op til seks måneder.

Ørerenser kan benyttes efter behov, og det samme kan vores Krystal hårfjerner.

Kan hudplejeprodukterne hjælpe på akne?

Produkterne kan ikke kurere hudsygdommen akne, men vores Ultrascrubber og IPL bidrager til effektivt at lindre både bumser og hudorme.

Lysimpulserne fra IPL Hårfjerneren er med til at lindre betændelsestilstande som røde knopper og bumser.

Ultrasonic Scrubberens ”Cleansing”-funktion er beregnet til at dybderense porerne og på den måde forhindre hudfedtet i at tilstoppe huden og forårsage betændelse.

Hvad kan behandlingerne hjælpe med?

Alle produkter er designet til skånsomt at give dig en sundere hud. Udover at IPL Hårfjerneren naturligvis giver dig en permanent hårfjerning, er særligt vores rensende produkter udviklet til at sikre en eksfolierende effekt og en renere overflade. Desuden hjælper de teknologiske hudplejeprodukter med at:

  • Blødgøre
  • Mindske akne og hudorme
  • Udjævne både pigment og hudens opbygning
  • Mindske rynker og linjer
  • Øge blodcirkulationen og give en flot glød.

Hvad kan behandlingerne ikke hjælpe med?

SkySkins teknologiske hudpleje er din nemme vej til effektive skønhedsbehandlinger af høj kvalitet i hjemmet. Produkterne kan dog ikke erstatte forbedringer, som kun kirurgiske indgreb eller andre medicinske indgreb hjælper på. 

Vores produkter kan derfor ikke fjerne dybe og grove ar eller dybe rynker.

Kan jeg tage sol, efter at jeg har fået behandlingerne?

Du kan sagtens bevæge dig ud i solen, efter at du anvender vores dybderensere, men vi anbefaler, at du passer kraftigt på i solen og anvender solcreme, når du er i gang med din IPL-hårfjerning.

Grunden hertil er, at du kan risikere misfarvninger på de områder, du behandler. Brug heller ikke behandlingen, mens du er solbrændt af samme årsager.

Hvad gør jeg, hvis jeg har spørgsmål til SkySkins produkter?

Vi sidder altid klar til at rådgive og hjælpe dig med problemer, du måtte opleve, eller til at besvare dine spørgsmål til vores produkter og behandlinger - så tøv ikke med at hive fat i os.

Skriv til os ved at udfylde formularen her, så kontakter vi dig hurtigst muligt og hjælper dig, så godt vi kan.