FAQ - Ofte stillede spørgsmål

HVAD ER FORDELENE VED IPL?

IPL står for Intense Pulsating Laser og anvender lydimpulser til at ødelægge hårsækkene for på den måde effektivt at fjerne hårene. Du vil derfor hurtigt kunne se resultater, og anvender du behandlingen en gang om ugen i 12 uger, vil du opnå en permanent effekt i op til seks måneder.

HVAD ER FORDELENE VED VORES ULTRASONIC SCRUBBER?

Du får tre behandlinger i én, når du køber vores Scrubber. Den har nemlig tre funktioner:

  • Cleansing
  • Moisturizing
  • Lifting

… som hver især udgør en vigtig del af din hudplejerutine.

Ultrasonic Scrubberens spartel udsender intense lydbølgevibrationer, som giver en uddybende eksfoliering af huden. Den masserer produktet ind i inderste hudlag og er med til at løfte og udglatte linjer.

Du får derfor et alsidigt hudplejeprodukt samlet i én enhed.

HVAD ER FORDELENE VED DEN ELEKTRONISKE HUDORMEFJERNER?

Mange kender til at forsøge at fjerne hudorme med fingrene og ved også, at man ikke bare risikerer at ødelægge huden, men også at man ofte oplever, at huden faktisk bliver mere uren.

Med SkySkins Elektroniske Hudormefjerner er det muligt at komme dit problem med hudorme til livs på en hygiejnisk og skånsom måde. Sugehovederne er lavet i silikone og kan derfor kogevaskes, så du undgår at få betændelse i talgkirtlerne.

Du får valget mellem fem forskellige hoveder, som du kan udskifte alt efter størrelsen på de hudorme, du vil fjerne, og hvor de skal fjernes. På den måde skader du ikke din hud, og du vil dermed opnå en sundere hud, der samtidig vil få mere glød på grund af sugekop-effektens øgning af blodcirkulationen.

ER DET SIKKERT AT BRUGE TEKNOLOGISK HUDPLEJE?

Vores produkter er alle grundigt testet og har desuden alle nødvendige certifikater, hvilket indebærer både CE, FDA, RoHs og BSCI.

Skal du fjerne hår permanent med vores IPL Hårfjerner, er det desuden vigtigt altid at bruge beskyttelsesbrillerne, der følger med, når du køber produktet.

HVORDAN VIRKER PRODUKTERNE?

For at sikre at du er tryg og opnår de bedste resultater, har vi lavet en guide, der forklarer, hvordan du anvender alle vores produkter samt forbereder din hud inden behandlingen.

Du finder alle tre guides på siden her.

HVORNÅR KAN JEG SE RESULTATER AF BEHANDLINGERNE?

Du vil allerede efter få behandlinger kunne se resultater af alle vores hudplejeprodukter.

Efter kun fire behandlinger med IPL Hårfjerneren viser tests, at din hårvækst vil være reduceret med hele 80 % procent, og efter 12 uger vil de fleste opleve en reduktion på 90-100 %.

Du vil kunne se resultater allerede efter én behandling med vores andre hudplejeprodukter.

KAN JEG BRUGE ALLE PRODUKTERNE PÅ SAMME TID?

Du kan sagtens bruge alle SkySkins produkter på samme tid. Hos SkySkin har vi udviklet vores produkter, så du får din primære hudplejerutine dækket af vores kvalitetsprodukter. Du skal derfor ikke være bekymret for at mindske effekten af ét produkt ved at bruge de andre.

Vær dog opmærksom på ikke at rense huden for hudorme eller akne med både den Elektriske Hudormefjerner og Utrasonic Scrubberen. Hold dig til at bruge dybdegående rens 2-3 gange om ugen, og så kan du selv vælge, om du for eksempel har behov for rens af porerne med Hudormefjerneren den ene dag og eksfoliering med Utrasonic Scrubberen den anden.

KAN JEG BRUGE IPL HÅRFJERNEREN, HVIS JEG ER GRAVID ELLER AMMER?

Der er ingen kliniske beviser for, at du vil opleve gener, eller at det er særligt skadeligt at bruge din IPL Hårfjerner under graviditet, eller hvis du ammer.

For en sikkerheds skyld anbefaler vi dog ikke, at du udfører din behandling før efter endt amning og graviditet – på den måde er du på den sikre side.

Vi har desuden alle nødvendige certifikater, som indebærer både CE, FDA, RoHs og BSCI.

GØR DET ONDT AT BRUGE IPL-BEHANDLING?

En af de største fordele ved permanent hårfjerning derhjemme med vores IPL Hårfjerner er, at det er langt mindre smertefuldt end andre hårfjerningsmetoder. Følelsen af IPL-impulserne kan beskrives som en varm fornemmelse på din hud.

Frequently asked question

Use this text to answer questions in as much detail as possible for your customers.

HVILKE GARANTIER BENYTTER SKYSKIN?

Når du køber et af SkySkins produkter, tilbyder vi 90 dages tilfredshedsgaranti. Vi er stolte af alle vores produkter – men oplever du ikke de ønskede resultater, får du alle pengene igen!

Produktet er desuden dækket af en 2-årig kvalitetsgaranti. Har din maskine derfor nogen mangler inden for to år, erstatter vi den helt gratis.

HVILKE HÅRFARVER VIRKER IPL HÅRFJERNEREN PÅ?

Fordi IPL-behandlingen fjerner hår ved at afbrænde det mørke pigment i hårsækkene, vil IPL Hårfjerneren ikke være optimal til brug på meget lyst, rødt eller gråt hår.

Har du dog et strejf af mørkt pigment i håret, vil IPL godt kunne anvendes.

HVILKE HUDTONER VIRKER IPL HÅRFJERNEREN PÅ?

SkySkin er velegnet til de fleste hudtyper og -farver, dog ikke hvis man har en meget mørk hudfarve.

Det skyldes, at lysimpulsen fra IPL Hårfjerneren er målrettet melanin i håret, som er den mørke pigment.  

Har du derfor en meget mørk hudfarve, vil lysstrålerne også brænde farven i huden, så derfor er det vigtigt, at du altid laver en test, før du påbegynder behandlingen.

HVORDAN RENGØRES SKYSKINS PRODUKTER?

For at opnå det bedste resultat er det vigtigt at rengøre din Elektriske Hudormefjerner og din Ultrasonic Scrubber efter hver behandling. Særligt de dele, der er i kontakt med huden, skal være rene, inden du anvender dem.

Når du skal rengøre din hudormefjerner, skal du først rengøre dine sugehoveder med en vatpind/vatrundel eller komme dem i opvaskemaskinen. Gør filtrene rent i varmt vand - bare husk at sikre dig, at de er helt tørre inden brug.

Scrubberens spartel skal rengøres efter hver behandling. Brug varmt vand, så du er sikker på, at der ingen bakterier er tilbage.

HVOR OFTE SKAL JEG BRUGE SKYSKINS PRODUKTER?

Du behøver kun at bruge din IPL Hårfjerner én gang om ugen for at opnå et resultat. Vi anbefaler dog, at du vedligeholder din IPL-hårfjerning med en enkelt behandling hver anden måned - på den måde vil du opleve permanente resultater i op til seks måneder.

Når du bruger øvrige hudplejeprodukter til dybderens, skal du holde dig til at bruge dem 2-3 gange om ugen. Du opnår 10 gange effekten af en almindelig rens med vores produkter, og derfor kan det beskadige eller udtørre huden, hvis du bruger produkterne for meget. 

KAN HUDPLEJEPRODUKTERNE HJÆLPE PÅ AKNE?

Produkterne kan ikke kurere hudsygdommen akne, men alle tre produkter bidrager til effektivt at lindre både bumser og hudorme.

Lysimpulserne fra IPL Hårfjerneren er med til at lindre betændelsestilstande som røde knopper og bumser.

Både Hudormefjerneren og Ultrasonic Scrubberens ”Cleansing”-funktion er beregnet til at dybderense porerne og på den måde forhindre hudfedtet i at tilstoppe huden og forårsage betændelse.

HVAD KAN BEHANDLINGERNE HJÆLPE MED?

Alle produkter er designet til skånsomt at give dig en sundere hud. Udover at IPL Hårfjerneren naturligvis giver dig en permanent hårfjerning, er særligt vores rensende produkter udviklet til at sikre en eksfolierende effekt og en renere overflade. Desuden hjælper de teknologiske hudplejeprodukter med at:

  • Blødgøre
  • Mindske akne og hudorme
  • Udjævne både pigment og hudens opbygning
  • Mindske rynker og linjer
  • Øge blodcirkulationen og give en flot glød.
Frequently asked question

Use this text to answer questions in as much detail as possible for your customers.

KAN JEG TAGE SOL, EFTER AT JEG HAR FÅET BEHANDLINGERNE?

Du kan sagtens bevæge dig ud i solen, efter at du anvender vores dybderensere, men vi anbefaler, at du passer kraftigt på i solen og anvender solcreme, når du er i gang med din IPL-hårfjerning.

Grunden hertil er, at du kan risikere misfarvninger på de områder, du behandler. Brug heller ikke behandlingen, mens du er solbrændt af samme årsager.

Har du andre spørgsmål?

Hvis du har andre spørgsmål kan du kontakte vores email - eller bruge kontaktformularen

info@skyskin.dk

Kontakt os