Gør ipl ondt?
En af de største fordele ved IPL i forhold til andre former for hårfjerning er, at det er langt mindre smertefuldt. Følelsen kan beskrives som en varm fornemmelse på huden
Er det sikkert?
Der har været adskillige kliniske undersøgelser, som viser effektiviteten og sikkerheden af IPL til hårfjerning. Derfor er IPL Hårfjerning blevet en meget populær mulighed for en sikker og effektiv metode til hårfjerning derhjemme og på større skønhedsklinikker. Deruodver er vores SkySkin Ultra hair removal pro, godkendt, testet og certificeret som 100% sikker, (CE,RoHS,FC)
Hvordan virker IPL Hårfjerner?
Lysenergi fra IPL aborberes af melaninet i håret, som derefter bliver til varme og ødelægger hårcellerne. Dette får hårvæksten til at bremse markant efter hver behandling. Med synlige resultater på kun 3 uger og fulde resultater inden for 12 uger.
Hvilke kropsdele kan Skyskin IPL Hårfjener bruges til?
den kan bruges på enhver kropsdel inklusive ansigtigte og intime dele. Vores SkySkin Hair Removal pro, er kvalitets teknologi, som er certificeret til sikker og effektiv hjemmehårfjerning. Af certifikanter kan bl.a. nævnes CE, RoHs samt BSCI. Få langvarige resultater til en brøkdel af prisen på klinisk laserbehandling
Er det sikkert at bruge under graviditet og amning?
Der er ingen klinisk bevis på at IPL kan være skadeligt. Men for en sikkerhedskyld anbefaler vi IKKE, at bruge IPL, når man er gravid eller ammmer.
Skal jeg bruge beskyttelsebriller under behandling?
Vi anbefaler at du benytter de tilhørende beskyttelsesbriller.
Kan jeg benytte andre hårfjerningsteknikker under behandlingen?
Inden du påbegynder behandling med SkySkin Ultra hair removal pro, skal du barbere området. Så lyset kan ledes 100% ned i hårsækken. Du må ikke epilere, plukke eller vokse hårene i den periode hvor du gennemgår behandlingen, da disse metoder fjerner hårroden, hvilket er dét, som absorberer laseren.
Er hårfjerning permanent?

Resultatet af permanent hårfjerning med IPL (laser) varierer fra person til person afhængig af hårfarve og hudtype. Langt de fleste oplever en permanent hårreduktion på 90-100%, efter 12 uger.

Hår har forskellige vækstfaser, hvilet betyder at kun ca. 25% af dine hår er aktive lige nu.

Derfor kan det være nødvendigt at vedligeholde, med én behandling hver 2. måned. Dette kan variere fra person til person. De ødelagte hårsække vil ikke danne hår igen, men der kan komme nye hårsække til i forbindelse med hormonelle forandringer.

Grundet den hormonelle balance, er det ikke alle, der kan forvente at blive fuldstændig hårfri, hvilket også kan betyde, at nogle har behov for vedligeholdende behandlinger.

Da hår er hormonelt viser studier at 1-2% ikke vil opnå at blive hårfri, men dog opleve kraftig nedsat hårvækst.

Virker den på alle hårfarver?

SkySkin Ultra Hair Removal Pro fjerner hår ved at afbrænde melaninen i hårsækken. Melanin er det mørke pigment som findes i hårsækken. Derfor vil IPL hårfjerning ikke virke optimal på meget lys, rød eller grå hår.

Hvis du har en af disse hårfarver, med et strejf af mørk farve, vil produktet godt kunne anvendes.

Her kan du se hvilke hårfarver SkySkin Ultra hair removal pro virker på:

Virker den på alle hudfarver?

SkySkin er velegnet til de fleste hudtyper samt hudfarver, men ikke hvis man har en meget mørk hudfarve.

Dette skyldes, at lydpulsen fra hårfjerneren er målrettet mod melanin i håret, som gør at hårvæksten bremses og reduceres.

Det mørke pigment som findes i hår og hud kaldes Melanin.

Hvis man har en meget mørk hudfarve, vil lysstrålerne ud over at brænde hårene også brænde farven i huden. Det er derfor vigtigt, at der altid laves en test før man påbegynder behandlingen.

Her kan du se hvilke hudtyper/farver SkySkin Ultra hair removal pro virker på:

Hvornår kan jeg se resultater?
Det varierer fra person til person, samt hudtype. Mange af vores kunder kan se og mærke forskel allerede efter få behandlinger, andre kan se resultater efter nogle uger. Det gode ved SkySkin Multi Cleance er, at behandlingerne skaber kort- og langsigtede resultater ved gentagen brug
Hvordan rengøres SkySkins Hudorme fjerner?
De forskellige aftagelige hoveder kan nemt tages af, og vaskes enten i hånden eller i opvaskemaskinen.
Hvor ofte skal jeg bruge SkySkins Hudorme fjerner?
Med SkySkins elektroniske hudpleje maskine er der kun brug for 2-3 behandlinger pr. uge. Behandlingen giver din hud en dyb rens, derfor er det vigtigt, du kun benytter produktet 2-3 gange i ugen. Da huden har brug for tid til at regenerere nye hudceller.
Hvad kan behandlingerne hjælpe med?
Fjerne døde hudceller Fjerne urenheder Få blød, glat og jævn hud. Reducere fine linjer Reducere små ar, samt pigmentforandringer. Øge hudens blodcirkulationen, som giver huden en flot glød
Hvad kan behandlingerne ikke hjælpe med?

Fjerne dybe grove ar

Fjerne dybe rynker/linjer

Hvilke funktioner har de forskellige sugehoveder?

Mikrokrystal: Til eksfoliering af døde hudceller, giver huden massage og opstramning.

Oval: Reducer mikro rynker rundt om øjnene og munden, hvilket gør din hud glat og stram.

Lille: Fjerner hudorme, på steder som er svær at komme til fx. langs næsen.

Stor: Fjerner hudorme, snavs samt kosmetik rester. God til store hudorme.

Elliptisk: Fjerner fine linjer, øger hudens elasticitet.

hvad er fordelen ved SkySkin Ultra Sonic Scrubber?
-Renser huden dybt -Eksfolierer huden -Krymper udseendet af porer -Forbedrer hudens tekstur og tone -Blidere end andre former for eksfoliering
Hvordan bruger jeg Ultrasonic Scrubber?

1. Fugt din hud. husk at en ultralydsspatel virker kun, hvis huden er våd.

2. Kør spatelen langs din hud. Brug let skub til at skubbe skrubberen langs din hud i en opadgående og/eller udadgående bevægelse. For eksempel, hvis du skrubber din pande, skal du starte mellem dine bryn og skubbe opad. Selvom enhedens faktiske retning kan ændre sig, anbefaler vi at gå opad og udad, da det forhindrer snavs i at samle sig i folderne omkring dine næsebor, ind i dine bryn osv.

3. Gå langsomt, hvis du forsøger at rense. Mens du kører enheden langs din pande og kinder vil det forbedre din huds udseende betydeligt, hvis du har hudorme, jo langsommere du går, desto dybere og mere effektive bliver spateleffekterne.

4. Følg op med din almindelige hudplejerutine. Når du er færdig med at skrubbe, er du velkommen til at rense, tone og fugte som du regelmæssigt gør. Det vil det hjælpe med at lukke dine porer for at holde dem friskere i længere tid.

5. Rengør din enhed, når du er færdig. Når du er færdig med behandlingen, skal spartlen rengøres med varmt vand.

Hvordan virker de forskellige behandlinger?

Cleansing: Brug denne metode på alle områder, hvor du ønsker at rense din hud, og kom alle urenhederne til livs. Denne benhandling er hel unik, og renser 10 gange mere effektiv end en almindelig ansigtsrens. Når du benytter dette program, skal spartlen flade side vende væk fra huden. Benyt kun et let tryk for at rense dine urenheder væk. Rensemetoden benyttes 2-3 gange i ugen.

Moisturizing: Dettte program bruges til at få din serum eller anden fugtgivende creme i dybden af huden. Vend spartlen om, så den flade side vender ned på din hud. Brug spartlen til at påføre hudplejeproduktet rundt på din hud. Grundet vibrationerne vil dine hudplejeprodukter trænge dybt ned i huden, helt op til 75% dybere end normalt. Dene metode kan benyttes hver dagen, helt uden at skade huden.

Lifting: Dette program benyttes på de områder du ønsker at stramme/løfte. Spartlen vendes så den flade side vender ned på din hud. Træk spartlen i lange strejf. Denne behandling giver din hud et unik glød, og er med til at forbedre hudens spænstighed. Denne metode kan benyttes hver dagen, helt uden at skade huden.