Bedst i Test

Her kan du læse om vores ørerenser og IPL hårfjerner, de er kåret som nummer 1 i hver deres kategori. Læs begge anmeldelser herunder. 


Skyskins Ørerenser
Vi er blevet kåret som bedst i test før, denne gang kan vi med stolthed skrive om vores ørerenser. 
Den er blevet kåret som nummer 1 i Trippi's anmeldelse af forskellige ørerensere. 
Du kan læse den på deres egen side, eller herunder. 
De skriver: 
SkySkin har en effektiv ørerenser med kamera, der gør det muligt skånsomt og uden ubehag at fjerne ørevoks – på en moderne og smart måde. 

Produktet består af en mild silikone øretip til effektiv fjernelse af ørevoks, som kan kobles til en app på din mobil, der giver dig realtidsvisning.

Ja, hvem skulle have troet, at noget så manuelt og kedeligt som at rense øre nu også kan gøres på mobilen? Endelig en god undskyldning for at have en høj skærmtid – i stedet for mit nuværende SoMe-forbrug.

Den smarte ørerenser med kamera er let anvendelig og kompakt, hvilket betyder, at du kan tage den med dig overalt. Genopladelig og brugervenlig, den kan bruges igen og igen.

Produktets kliniske kvalitet giver dig den samme oplevelse som på professionelle klinikker, men til en brøkdel af prisen.

Designet med brugerens komfort for øje (eller skulle jeg sige øre)
Den blide silikone spids fjerner ørevoks uden ubehag eller risiko for skader. Ørevoks-fjerneren tilpasser sig ørets temperatur, hvilket maksimerer fjernelsen af ørevoks.

Det medfølgende videokamera, som er koblet til via appen, giver dig et realtids-feed, der giver dig mulighed for at observere ørets indre. Dette forenkler identifikationen og den sikre og effektive fjernelse af ørevoks.

Det er samtidig også en lidt sjov oplevelse, da det ikke ligefrem er en oplevelse JEG personligt har haft før. Det viser sig, at jeg har et grimt øre indeni – nu er jeg den oplevelse rigere.. det kan anbefales at få tjekket op på.

Hvordan gør du?
Opsætningen og brugen af appen er enkel. Du skal blot scanne QR-koden i brugermanualen, downloade appen og forbinde din Visuelle ørevoks-fjerner til din enhed via Wi-Fi på 1 minut. Så er du klar til at komme i gang.

Det lyder let – fordi det er det. Så intet at bekymre sig om her bare rolig.

Har du brug for flere grunde til at slå til nu?
Er du virkelig stadig ikke overbevist? Chokerende. Men okay – så får du det afgørende argument her: SkySkin tilbyder 30 dages tilfredshedsgaranti. Det betyder, at hvis du ikke er tilfreds med produktet, så får du pengene tilbage!

Du kan altså helt risikofrit afprøve, om dette ikke er ligeså fantastisk som beskrevet ovenfor – come on: Hvad venter du på?

 

 

Skyskins IPL Hårfjerner

Vi er meget stolte af, at vores SkySkin IPL hårfjerner er kåret som bedst i test :)
"Test Overblikket" har kåret SkySkins IPL hårfjerner som nummer 1.  I deres IPL hårfjerner test 2022.
Test overblikket skriver:
Den første på vores liste er denne IPL Hårfjerner fra SkySkin. Den har fået rigtig mange gode anmeldelser på andre sider, hvilket gør at den ligger øverst på vores liste.
Med en normalpris på 1299, er den i et absolut fornuftigt prisniveau, sammenlignet med mange andre IPL Hårfjernere.
Specifikationer:
5 styrkeniveauer
FDA, RoHS samt CE godkendt
3 forskellige hårfjerningsprogrammer(bikini, Krop og Ansigt)
Automatisk eller manuel betjening
Digitalt Led display   
Se testen her. 
Krystal Hårfjerner:
Vores krystal hårfjerner, har ligeledes fået kæmpe ros.
Bestefamilieliv skriver følgende: 

Har du lyse hår på benene og ønsker hårfjerning uden skraber og voks, så kan en krystal hårfjerner være løsningen for dig.

Vi har testet krystal hårfjerneren fra Sky Skin og sikke et smart produkt. Det er et super produkt til hårfjerning på benene. Jeg har selv helt lyse hår på benene og en IPL hårfjerner kan derfor ikke bruges. Men krystal hårfjerneren er vildt effektiv og som bonus effekt får du silkebløde ben. 

Krystallen skal køres i cirkulære bevægelser over huden. Det fjerner hårene og samtidigt døde hudceller, så huden efterlades lækker blød. Og så er du fri for røde knopper og indgroede hår fra skraber.

Super lækkert alternativ til IPL hårfjerener, skraber og voks.

Kan bestemt anbefales.

Vores IPL har vundet masse af priser og er omtalt hos i: 

Magasinethjem.dk

Skønhedsmagasinet.dk

Ipl-hårfjerner.dk

Bedsttest.dk

Ipllaser.dk

ipl-haarfjerner.nu

Tripii.dk