SkySkin Ultrasonic Scrubber Brugervejledning

 

SkySkin Ultrasonic Scrubber

Få et beauty-redskab, der eksfolierer og renser i dybden, med vores unikke Ultrasonic Scrubber. Få en ren og ensartet hud gennem de intense lydbølger, som skånsomt sliber de ødelagte og døde hudceller af. Giv din hud det, den fortjener, med en dybderens helt ind til de inderste hudlag.

Inden du bruger din Ultrasonic Scrubber: Sådan klargør du huden

Det er nemt og simpelt at bruge din Scrubber fra SkySkins, og det kræver heller ikke så meget, før du kan gå i gang med din dybderens.

Det eneste, du skal være opmærksom på, er, at det er vigtigt at fugte huden med vand, inden du bruger Ultrasonic Scrubberen. Gør du ikke det, vil du ikke få nogen effekt af eksfolieringen.

Hvordan bruger du din Ultrasonic Scrubber

Vores Ultrasonic Scrubber tager dig gennem tre lette trin, som er designet til at rense, fugte og opstramme huden i dit ansigt. Det er dog vigtigt at anvende redskabet korrekt ved hvert trin:

 

Cleansing

Vend spartlens flade side væk fra huden, og brug kun et let tryk. Skub langsomt langs huden i en opadgående eller udadgående bevægelse – renser du eksempelvis din pande, så start mellem brynene og gå op. Du bør kun rense 2-3 gange om ugen.

 

Moisturizing

Påfør dit serum eller fugtgivende creme i ansigtet, men uden at lade den tørre. Vend paletten om, så du nu har den flade side mod huden, og med de samme bevægelser som før masserer du produktet ind i huden med din Ultrasonic Scrubber.

 

Lifting

Behold den flade side ind mod huden, og fokusér nu kun på de områder, hvor du ønsker at opstramme eller udglatte. Træk spartlen i lange strøg på samme måde, som du har gjort ved de andre trin, for at forbedre hudens spændstighed.

 

Følg op med din almindelige hudplejerutine for at lukke porerne og holde dem friskere i længere tid. Så vil du gradvist opleve en synlig forskel, fordi din hud regelmæssigt bliver grundigt renset og eksfolieret.

Gør også altid din Ultrasonic Scrubber rent med varmt vand efter brug.

             Køb din Ultrasonic Scrubber fra SkySkin her

 

 

 SkySkin Ultrasonic Scrubber